logotype
 • гастроэнтерология в Израиле
 • гепатология в Израиле
 • гинекология в Израиле
 • гематология в Израиле
 • кардиология в Израиле
 • кардиохирургия в Израиле
 • нейрохирургия в Израиле
 • онкология в Израиле
 • ортопедия в Израиле
 • протезирование в Израиле
 • Impresszum

   

  A honlap fogalmán az oszinapsugar.hu internetes oldalon és annak minden alárendelt oldalán, vagy a hozzá tartozó aldomain-ek oldalain/alárendelt oldalain - akár részben, akár egészben - található képet, szöveget, hangot, animációt, mindennemű scriptet (HTML, DHTML, Java, VBasic, PHP, stb.) valamint a képek, szövegek, hangok, animációk, mindennemű script (HTML, DHTML, Java, VBasic, PHP, stb.) összes forráskódját értjük. A honlap fogalmába nem tartoznak bele azok az internetes oldalak, melyeket az oszinapsugar.hu internetes oldalon található linkek segítségével ért el és nem az oszinapsugar.hu domain alá tartozó oldalak. Az ilyen oldalakra az oldalak tulajdonosainak / üzemeltetőinek korlátozásai vonatkozhatnak.

   

  A kiadó Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Őszi Napsugár Otthon.

   

  A kiadó kifejezett írásos engedélye nélkül e honlap és / vagy annak részei:
  - sem részben, sem egészben nem másolhatóak,
  - tartalma sem részben sem egészben, egyéb célra, nem felhasználható - kivéve amennyiben a felhasználás a Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Őszi Napsugár Otthon, Aranykor Idősek Háza, Ezüsthíd Otthon, Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata, vagy az előbb felsoroltak bármely szervezetének közvetlen és nyilvánvaló érdekeit szolgálja.

  A honlap különböző oldalain ingyenes (freeware), vagy GNU licensz alá tartozó szkriptek, programozástechnikai megoldások lehetnek. Ezekre – beleértve a módosítás nélküli másolást, eredeti állapotú felhasználást - azok eredeti készítőinek korlátozásai vonatkoznak. Az ezeken kívüli forráskód tartalom jogtulajdonosa a kiadó.

  A honlapon látható / onnan letölthető fényképek jogtulajdonosai különböző személyek, így azok bármilyen felhasználása előtt a kiadó előzetes írásos engedélye szükséges. Ez nem vonatkozik az oktatási/tudományos célú felhasználásra, mely esetben a kiadót: a célról és a felhasználás helyéről írásban tájékoztatni kell.
  A kiadó minden, itt külön nem felsorolt jogot fenntart magának.

  A jogok korlátozása nem vonatkozik az oszinapsugar.hu internetes oldal és annak minden alárendelt oldalának nyomtatására, és / vagy elmentésére. Az ilyen módon nyomtatott, illetve elmentett oldalak felhasználására azonban az előbb felsorolt korlátozások ugyanúgy vonatkoznak.

  Az oszinapsugar.hu internetes oldalon és annak minden alárendelt oldalán megjelenő márkanevek és / vagy logók azok tulajdonosainak bejegyzett védjegyei lehetnek, melyeket a törvény véd.

  A honlapon található adatok és információk nem tekinthetőek közhiteles adatforrásnak. A kiadó hivatalos véleményének kizárólag az írásban feltett kérdésekre adott írásos válaszok tekinthetőek. Jegyzőkönyvek/rendeletek tekintetében kizárólag a kiadó által hivatalosan ellenjegyzett, papír alapú kiadmányok tekinthetőek hivatalosnak, így csak ezek alkalmasak bármilyen jogi/közigazgatási eljárásban történő felhasználásra.

  A kiadó mindent elkövet a honlapon található információk helyességének ellenőrzésével kapcsolatban, a tartalom feltöltésekor mindig körültekintően és jóhiszeműen jár el. Ennek ellenére előfordulhatnak tévesen/hibásan közölt adatok. Ilyen esetben a kiadó semmilyen jogi és/vagy kártérítési felelősséggel nem tartozik a felhasználó felé.
  A kiadótól a különböző engedélyek beszerzése tekintetében kérjük írjon a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

   

  Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Őszi Napsugár Otthon © 2013

  Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata Őszi Napsugár Otthon

  A honlap böngészése/használata az impresszumban foglaltak automatikus és feltétel nélküli elfogadását jelenti.